Po dveh mesecih sprejemna pisarna Občine Dobrova - Polhov Gradec spet odprta

V ponedeljek, 18. maja 2020, odpiramo sprejemno pisarno Občine Dobrova - Polhov Gradec, ki je bila zaradi razglasitve epidemije koronavirusa zaprta.

V sprejemni pisarni občine lahko oddate vloge za vse upravne postopke, ki jih vodi Občina, plačate upravne takse in oddate druge pošiljke, namenjene občinski upravi Občine Dobrova - Polhov Gradec. Uradne ure občinske uprave pa še naprej potekajo izključno po elektronskih poteh (preko e-naslova: info@dobrova-polhovgradec.si ali preko telefona: 01/3601-800).

V nujnih primerih se lahko v sprejemni pisarni naročite tudi na sestanek, če je njegova vsebina neodložljive narave. Prejeli boste datum in uro obiska, upoštevati pa bo potrebno vse preventivne ukrepe, ki v času epidemije veljajo v javnih objektih. Obvezna je uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrije nos in usta in razkuževanje rok ob vstopu. Potrebno je tudi ohranjanje varnostne razdalje in posamično vstopanje v prostore.

Prosimo vas, da sprejemno pisarno obiščete le za primere, ki jih ne morete rešiti po drugi poti (po telefonu, elektronski pošti ali z elektronskimi obrazci). 

Sprejemna pisarna bo odprta po naslednjem delovnem času:

Ponedeljek: od 8.00 do 12.00

Sreda: od 8.00 do 12.00 in od 14.00 do 16.00

Petek: od 8.00 do 12.00 

Za izdajo in podaljšanje osebnih izkaznic, vozniških dovoljenj, izdajo potrdil o stalnem prebivališču, prijavo stalnega prebivališča in druge postopke iz osebnih stanj, ki jih izvaja Krajevni urad Dobrova, ki je del Upravne enote Ljubljana in gostuje v prostorih občine ter je do nadaljnjega še zaprt, lahko nujne upravne storitve opravite na Sektorju za upravne notranje zadeve v Ljubljani, Tobačna ulica 5, po predhodnem dogovoru v času uradnih ur na telefonskih številkah: 01/306 30 14, 01/306 30 26 in 01/306 30 70. 

Še naprej spremljajte aktualne informacije ter priporočila za zaščito zdravja prebivalcev, ki jih priporoča Nacionalni inštitut za javno zdravje: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov in ostanite zdravi.

 

Občina Dobrova - Polhov Gradec